24 Mart 2009 Salı

oh what a love!

Yine güzel mi güzel bir filmle karşınızdayım...İçinden damla damla aşk akan filmimizin adı "Notebook". Oyuncular çok tanıdık olmadığı için filmin içinden bir el uzanıp çekiveriyor sanki sizi içine... Kah Allie oluyorsunuz Noah'ı seyrediyorsunuz, kah Noah olup Allie 'yi yargılıyorsunuz. Ama eninde sonunda ağlıyorsunuz.


Filmin kurgusu, senaryosu sıradan olmasına rağmen oyunculuk herşeyin önüne geçiyor ve romantik filmlerden hoşlanmayanları ekran karşısına buyur ediyor.





Allie kızımız fakir erkeğe aşık olan prensestir, ailesi elbette bu duruma karşı çıkar. Noah'ın kendisine uygun olmadığını düşünmektedirler. Allie de bu durumun sadece Noah'ın varlıklı bir aileden gelmediği için kaynaklandığını bilir fakat ailesine boyun eğer.. Sonrasında yeniden aşık olacaktır Allie...






Daha filmi izlerken Allie karakteri içimi heyecanla doldurdu. Sıcacık gülüşü ve sempatikliğiyle sarıp sarmalıyor ve hayattan keyif almak fikrinin altını çiziyor. Bir kanepeden öteki kanepeye sıçrayası geliyor insanın... Serin berrak bir su gibi yüzünüze çarpıyor film...




En çook sevdiğim sahne ise Allienin halata tutunup gölün içine atlamaya çalışması bir türlü cesaretini toplayamaması ve arkadaşlarının onu ikna için çığırmasıydı.. Noooo i cant!!!! :):):)





Hiç yorum yok: