16 Şubat 2011 Çarşamba

a clue

Yani kaç zamandır bir Barcelona blogu arıyorum ama yok yok yok! Bir tane buldum ama o da dönemlik kalmaya gitmiş Barca'ya, şimdi yazmıyor. Eee napacağım ben şimdi, kimi takip edeceğim? Nasıl göreceğim oraları gün be gün? Söz bana, ben güzel bir tane yapacağım. Söz sana Barcelona.

Salsa derslerim o kadar güzel gidiyor ki.. Korkuyorum dilim damağım yapıştığında, nefesim kesilip takatim kalmayacak gibi olduğunda durmayıp yere yığılacağım diye..Dans ederken hiç durmak istemiyorum ki, kalbim güm güm atıyor, kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyor, kalbim ağrıyor ve de sızlıyor ama aklım bana mısın demiyor..Sonra bacaklarımın zonklamasından uykuya dalamıyorum. Ama olsun :)

Bu haftasonu bir cupcake denemesi yapacağım. Böyle birşeyin varlığından haberdar ettiği için, bu yazıyı Keremcan'a ithaf etmek istiyorum. Keremcan, küçük kardeş minik kardeş can can Atalaycan'ın yakın arkadaşıdır, ailecek severiz kendisini. Ne diyordum, evet cupcake..Heyecanla bekliyorum çünkü sonuç, malzemeler dolayısıyla gerçek bir fiyasko da olabilir.. Bekleyelim görelim:)

Epeydir devam eden bir rutin var hayatımda. Yani yapacaklarımdan geri durmuyorum ama sonuçta evim, işim ve ispanyolca ile dans kursum sayesinde hayatım yeterince bir düzende. Bu düzeni seviyorum. Ben düzen severim. Ama fırtına öncesi sessizlik de denebilir şu anki hale. Bekleyelim görelim :)

Bu bahar yaz galiba renkli pantollar -böyle der ya bazıları :)- moda olacak. Her tarafta görüyorum. Ya pembe olacak benimki ya mavi. Ayakkabılarım ya mavi olacak ya yeşil. Ojelerim ya mavi olacak ya sarı. Makyajım ya mavi olacak ya altın.Ortak eleman mavi.

Başka..Üsküdar belediyesi ile mahallemizin çöp konteynerları hakkında yazışıp duruyorum. Sonucu burada yazacağım.

Ve bu karmaşık postta son söyleyeceğim de şudur. Bir öğle arası Eminönü'ne kaçıp şunları gördüm.Elektrikli su değirmeni..Sonra internetten araştırdım öyle güzelleri var kiiiii.... Annem gülecek şimdi ama "istiyorum ben bunlardan" :))



Hayallerimi biriktirip bu şişenin içine üfledim. Serbest bırakacağım gerçekleştikçe birer ikişer..


Kaynak

2 yorum:

birkadin dedi ki...

soyle bi arkadasim var, aradigin gibi mi emin degilim ama belki yine de biraz yardim eder sana ;)
http://denizinkabugu.blogspot.com/

bebe dedi ki...

görkemcim gülme bana ama ben hep ingilizce aradım, hiç türkçe aramadım desem :))) sanki biri kulağıma "hiç türk yokmuş barcelona'da" diye üflemiş :)
takibe geçtim. teşekkür ederim canımcım..